Každý rok se loučíme s prázdninami u kamarádů na zahradě. Opékáme buřty, večer posedíme u vínka, povyprávíme prázdninové příběhy, oprášíme kytary a písničky. Ráno si pořád máme co říct, a tak se domů vracíme až před polednem. No jo, ale co honem uvařit k obědu?
Jedna rychlovka by tu byla:
Rozpálíme troubu, dáme péct hranolky. Koupíme ty do trouby. Jsou lepší.
Mezitím posypeme sýr Camembert ( 1 ks = 1 porce) grilovacím kořením, zabalíme do alobalu a poskládáme na rozpálenou pánvičku. Z obou stran chvíli opékáme. Alobal se trochu nafoukne – a je hotovo. Se zeleninou všeho druhu je to dobrota.
Samozřejmě se dá připravit na grilu, ale kam bych potom dala ty hranolky, že jo;-)
A já, trouba, vždycky rozpaluju troubu! Vždyť je to zbytečné!
Jj:-)